Rólunk

Magyar Gyogyszertar látomás

Törje meg a gyógyszertári üzlettel kapcsolatos sztereotípiákat.

Küldetés

Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek lehetőséget adjunk arra, hogy bízzanak képességeikben, ha szexről van szó.

Értékek

Értékeink: nyitottság és minőségbiztosítás.

  • A nyitottság az egyik fő elvünk, mert a bizalom erre épül.
  • Minőségbiztosítás – online gyógyszertárként feladatunknak tekintjük a minőségi gyógyszertári termékek kiválasztásának és kiszállításának megszervezését a vásárlók számára Magyarországon egész területén .

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy szolgáltatásaink minden vásárló igényeinek megfeleljenek. Minden alkalmazott Magyar Gyogyszertar igyekszik fejleszteni szakmai tudását, és mindig törekszik a közös nyelv megtalálására az ügyféllel. Minden alkalmazott kemény munkája és elhivatottsága a kulcsa a vállalat sikerének. Azokért dolgozunk, akik nem csak egy meglévő betegséget szeretnének gyógyítani, hanem azokért is, akik előre gondoskodnak szexuális egészségükről.

A "Hormongyógyszerek Patikája" árukínálata mintegy 9000 tétel, köztük gyógyszerek, étrend-kiegészítők és vitaminok, fitoterápiás termékek, gyógyászati termékek, kozmetikumok, higiéniai cikkek, babáknak és anyáknak szánt termékek, ortopédiai termékek, orvosi felszerelések, beteg cikkek ápolási, kezelési segédanyagok, speciális táplálkozási és vegetáriánus termékek.