Visszaküldési politika

A magyar-gyogyszertar.com online gyógyszertárunkban történő rendelés törlése egy egyszerű és kényelmes folyamat, amelyet ügyfeleink számára biztosítunk. Arra törekszünk, hogy a vásárlási élménye a lehető legkielégítőbb legyen, de néha előfordulnak olyan helyzetek, amikor a rendelést törölni kell. Íme az alapvető kifejezések, amelyeket tudnia kell:

1. Megrendelés törlésének határideje:A megrendelést még a kiszállítás előtt törölheti. A rendelés kiszállítását követően a lemondás nem lehetséges, de bármikor igénybe veheti visszaküldési irányelveinket.

2. Lemondási folyamat: Rendelése törléséhez vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a webhelyen található elérhetőségeken. Kérjük, adja meg rendelési számát és a lemondás okát. Igyekszünk a lehető leggyorsabban feldolgozni kérését.

3. Visszatérítés: Ha sikeresen lemondja rendelését, a befizetett összeget néhány munkanapon belül visszatérítjük a fiókjába.

Visszaküldési feltételek

magyar-gyogyszertar.com gyógyszertárunkba fektetett bizalmát , és a következő esetekben garantáljuk a termék árának visszatérítését vagy cseréjét:

1. Termékhibák: Ha a kapott termék hibás, vagy nem felel meg a megadott jellemzőknek, vállaljuk, hogy a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a pénzét, vagy kicseréljük a terméket egy hasonlóra. p>

2. Rendelés törlése a kiszállítás előtt: A korábban említetteknek megfelelően törölheti megrendelését a kiszállítás előtt, és teljes visszatérítést kap.

3. Az áruk elállása egyéb okok miatt: Ha meggondolja magát a vásárlással kapcsolatban, vagy másik terméket választ, a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belüli visszaküldést is biztosítunk. A terméknek azonban az eredeti csomagolásában és fel nem használt állapotban kell lennie.

Nem visszaküldhető tételek

A biztonsági és minőségi szabványok biztosítása érdekében egyes tételeket nem lehet visszaküldeni. Felhívjuk figyelmét, hogy a következő termékkategóriák nem tartoznak a visszaküldésbe:

1. Gyógyszerek: A törvény értelmében a gyógyszereket általában nem kell visszaküldeni. A visszaküldött gyógyszereket nem áll módunkban elfogadni, még akkor sem, ha a csomagolás sértetlen.

2. Korlátozott lejáratú tételek:A korlátozott lejárati idővel rendelkező termékek nem küldhetők vissza, ha a lejárati idő lejárt.

3. Különleges tárolási feltételekhez kötött termékek: Egyes termékek különleges tárolási feltételeket igényelnek, ezek megsértése befolyásolhatja a termék minőségét. Ezért az ilyen árukat nem lehet visszaküldeni.

Visszatérítés

Garantáljuk a visszatérítést, ha a fent leírt visszaküldési feltételek teljesülnek. A visszatérítés ugyanarra a fizetési kártyára vagy számlára történik, amelyről a fizetés történt. A visszatérítési idő banktól vagy fizetési rendszertől függően változhat, de igyekszünk a lehető leggyorsabban visszatéríteni.

Ha bármilyen kérdése van, vagy vissza kell küldenie vagy cserélnie kell egy terméket, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a webhelyen található elérhetőségeken. A magyar-gyogyszertar.com online gyógyszertárunkban a megrendeléssel és visszaküldéssel kapcsolatos kérdések megoldásában mindig készséggel állunk rendelkezésére .

Ne feledje, hogy az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy élvezetessé és stresszmentessé tegyük nálunk a vásárlást.